Een (lokaal) Kerstpakket op maat

Het bekende moment waarop je een mooi cadeau wilt geven aan je werknemers is natuurlijk rond de kerstdagen. Het is in de meeste Nederlandse bedrijven een traditie geworden om een bedrijfsborrel te houden en cadeaupakketten uit te delen. Het is een extra beloning aan het einde van het jaar en bedoeld om je personeel fijne feestdagen te wensen.

Toch is het voor velen een moeilijke klus, want wat geef je nu aan al je werknemers? En zullen ze het wel leuk vinden? Op de eerste plaats gaat het om het gebaar en in mindere mate om de inhoud. Maar natuurlijk wil je wel iets geven waar je personeel blij van wordt en gebruik van zal maken.

De Berg en Dal bon kan dan een perfecte manier zijn om je waardering uit te spreken en het team fijne feestdagen te wensen. In onze grote gemeente vind je restaurants voor iedere smaak: van het beste vlees van de grill tot smakelijke pannenkoeken, en van gezellige koffietentjes in huiskamersfeer tot restaurants op bijzondere locaties. Hier heb je voor ieder wat wils een leuk avondje uit!

De waarde van de cadeaukaart kies je zelf en kan varieren van € 10 tot € 150.

De mogelijkheden om de Berg en Dal bon te combineren zijn oneindig. We werken graag diverse verpakkingsopties voor je uit met daarop eigen bedrijfslogo en tekst, gaan de samenwerking aan met lokale ondernemers om lekkere streekproducten bij te voegen of sluiten de cadeaubon bij als aanvulling op een reeds gekozen kerstpakket.

Enkele voorbeelden van lokale ondernemers die voor je klaar staan om een pakket met daarbij de Berg en Dal bon naar jouw wensen samen te stellen zijn: La Touche Magique, Jos Peters Wijnkoperij, het Nederlands Wijnbouwcentrum, Hebbes Millingen, De Kaaspunt Sebilla en ’t Soetrijck.

Heb je zelf een ander idee? Of wil je dat de cadeaupakketten per post door ons verzonden worden naar je personeel?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Mailen kan via info@bergendalbon.nl of op werkdagen telefonisch via 0637354186.