Relatiegeschenk

Ben je op zoek naar een geschikt cadeau voor een speciale gelegenheid, om iemand te bedanken of om iemand in het zonnetje te zetten, dan is de Berg en Dal bon de perfecte giftcard om te geven.

De Berg en Dal bon werd eind 2020, in samenwerking met de gemeente Berg en Dal en Stichting Toerisme en Recreatie, geïntroduceerd om lokale restauranteigenaren een steuntje in de rug te geven. De cadeaukaart maakt het makkelijk om voor de feestdagen, jubileum of andere gelegenheid een lokaal geschenk te geven en geeft zo een impuls aan de lokale horeca.

Inmiddels zijn er enkele duizenden cadeaubonnen in omloop en wij blijven ons doorontwikkelen! Met nieuwe verpakkingen, geschenksets en samenwerkingen met lokale ondernemers om originele pakketten vol streekproducten samen te stellen. Ook voor de zakelijke markt.

Ben jij op zoek naar een relatiegeschenk, kerstpakket of een bedankje voor je werknemers, collega’s of klanten? De Berg en Dal bon is een cadeau voor iedere smaak en de ideale manier om je relaties te bedanken of te feliciteren. De ontvanger staat een leuke avond te wachten in een van de elf leuke restaurants in de buurt die bij de Berg en Dal bon zijn aangesloten.

Laat met een cadeautje, eventueel door de brievenbus, zien dat je je zakelijke relaties waardeert. Een compliment, een bonus of een felicitatie; met ieder gebaar laat je zien dat je dankbaar bent dat ze er zijn. Heeft een werknemer een kindje gekregen, gaat er iemand trouwen of is iemand vijf jaar bij je in dienst? Het zijn belangrijke momenten om bij stil te staan met bijvoorbeeld een cadeau.

De waarde van de cadeaukaart, tussen € 10 en € 150, bepaal je zelf.

Het leukste cadeau om te geven bij:

– bedankje
– jubileum
– behaalde prestatie
– compliment
– verjaardag
– pensioen
– bedrijfsopening
– Secretaressedag
– Dag van de Zorg
– Pasen
– Sinterklaas
– Kerstdagen

Wil jij grotere aantallen cadeaukaarten bestellen en maak jij het geschenk het liefst wat persoonlijker? Wij denken graag mee in het ontwerp van een speciaal kaartje, unieke bedrijfsverpakking of een aanvullend pakket met streekproducten.

Heb je zelf een ander idee? Of wil je dat de cadeaubonnen per post door ons verzonden worden naar je klanten of personeel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Mailen kan via info@bergendalbon.nl of op werkdagen telefonisch via 0637354186.